Wie zijn wij

logoWiedoetmijnklussen.nl - wie zijn wij?
Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in eigen onderhoudswerk en klusbemiddeling. Met veel ervaring in diverse klussen zijn wij dé specialist die u zoekt. Heeft u een klus of verbouwing, maar kent u niet de juiste vakmensen om deze uit te voeren? Wilt u af van het geregel dat bij het klussen of verbouwen komt kijken?

Dan bent u bij wiedoetmijnklussen.nl aan het juiste adres!

Wiedoetmijnklussen.nl - wat doen wij?
Wiedoetmijnklussen.nl doet in eigen beheer onderhoudswerk tegen een aantrekkelijk tarief.
Zo doen wij bijvoorbeeld herstelwerk rondom de woning, zoals schuttingen, bestrating of het reinigen van terrassen en opritten. Maar ook voor tuinwerk zoals het verwijderen van bomen of struiken zit u bij ons goed. Tevens is wiedoetmijnklussen.nl binnen het MKB actief in bijvoorbeeld standbouw en dakwerk.

Wiedoetmijnklussen.nl - werkwijze
Uitgangspunt bij wiedoetmijnklussen.nl is kwaliteit voor een normaal uurtarief. Veel klussen worden in eigen beheer gedaan, maar er wordt ook bemiddeld. Heeft u klussen dan zorgen wij dat het werk voor een scherpe prijs vakkundig wordt gedaan door een specialist, zoals een tegelzetter of een schilder.  Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met een netwerk van gekwalificeerde vakmensen bent u gegarandeerd van een eindproduct van hoge kwaliteit en heeft u één aanspreekpunt voor al uw klussen of verbouwingen.

Om het klantenbeleid hoog te houden en het persoonlijk contact bij ons op nummer één staat, houden wij het regionaal. Oftewel Twents.

Wiedoetmijnklussen.nl -
Voor iedere klus de juiste persoon zogezegd.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Over ons.

Wiedoetmijnklussen.nl is een jong bedrijf, met vakmensen voor een scherpe prijs. Wij zijn dé specialist die u zoekt. Wij hebben voor iedere klus de juiste persoon.

Contact.

Boy Rottink

Tel +31 (0)6 14 46 23 08

info@wiedoetmijnklussen.nl

Volg ons.

U kunt wiedoetmijnklussen.nl volgen via social media.